fbpx

#dagvandeondernemer

Interview met
Nancy Belshof

Nancy Belshof is adjunct directeur van Bear Optima Wood en samen met collega Johan zorgt zij voor de dagelijkse leiding en het optimaliseren van processen binnen het bedrijf. 

Nancy Belshof Bear Optima Wood

Wie is Nancy Belshof?

Ik ben in 2009 gestart bij het bedrijf en naarmate de jaren verstreken heb ik mezelf ontwikkeld en ben ik doorgegroeid. Naast mijn passie voor hout ben ik gek op koken en reizen. Met het gezin proberen we elk jaar weer een leuke bestemming te vinden. Af en toe ben ik een beetje eigenzinnig en direct, wat soms voor de mensen in mijn omgeving een uitdaging kan zijn, maar het maakt wel wie ik ben.

#ondernemerschap

Wat is volgens jou ondernemerschap?

Bij ondernemerschap denk je al gauw aan een eigenaar, iemand die een bedrijf bezit en leidt. Ondanks dat ik niet de eigenaar ben van Bear Optima Wood stel ik het bedrijfsbelang altijd voorop en voel ik mij toch een beetje ondernemer. Ondernemerschap gaat verder dan alleen een bedrijf bezitten, het gaat om het juiste gevoel en hart voor de zaak hebben. Je moet kansen op tijd signaleren of creëren, risico’s inschatten en waar nodig beperken en het imago en de identiteit van het bedrijf bewaken.

#bearoptimawood

Waarom werk je bij Bear Optima Wood?

Ik heb een passie voor hout, daarom ben ik hier in eerste instantie terecht gekomen. Na al die jaren voelt Bear als thuis, we hebben een fantastisch team met gedreven collega’s. De meeste collega’s werken hier ook al geruime tijd en met elkaar hebben we de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Het is mijn werk, maar eigenlijk ook mijn hobby. Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken zeg ik altijd.

#ditisbear

Wat maakt Bear Optima Wood, Bear Optima Wood?

Wij zijn met een relatief klein en jong team de grootste speler op de Nederlandse markt. Daar zijn we trots op en dat dragen we ook uit.
Onze slogan is nog altijd onveranderd: “Wij halen eruit wat erin zit!” Elke dag weer!

#werkenbijbear

Waarom zou iemand moeten komen werken bij Bear Optima Wood?

Samen werken en samenwerken is bij Bear Optima Wood een belangrijke factor. Het is soms hard werken maar het teamgevoel stijgt daarbovenuit. Elke dag zetten we als team de schouders er weer onder en gaan we er tegenaan. Maar het allerbelangrijkste: er wordt iedere dag gelachen!

#toekomst

Wat is de toekomst van Bear Optima Wood?

Het aandeel gevingerlast hout in de bouw neemt al jaren toe. Daarnaast is hout niet alleen een mooi natuurlijk materiaal, het is ook nog eens hartstikke duurzaam. Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat duurzaamheid van producten een grote rol speelt bij consumptie. Door te vingerlassen bevorderen we het hergebruik van hout en wordt er niets verspild. Aangezien de rol van duurzaamheid waarschijnlijk alleen maar groter gaat worden zie ik de toekomst dus met vertrouwen tegemoet.

Bear Optima Wood
Rudolf Dieselstraat 31
7442 DR Nijverdal