fbpx

Openstaande vacature INGEVULD

27 september 2018
Administratief / backoffice medewerker M/V (startersfunctie) 32 – 40 uur per week In verband met recente groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die van aanpakken weet! Heb je sterke administratieve kwaliteiten maar tegelijk ook commercieel en dienstverlenend inzicht? Sta je stevig in je schoenen? Lees dan(…)
NieuwsMeer lezen

BEAR Optima Wood viert 20-jarig jubileum

30 september 2016
BEAR Optima Wood bestaat op 30 oktober maar liefst 20 jaar. Een goed moment om even stil te staan bij de succesvolle historie van het typisch Nijverdalse bedrijf en een blik te werpen in de toekomst. In een gehuurd halletje begon Dick Berentschot twintig jaar geleden met het op kleine(…)
NieuwsMeer lezen

OFFICIEEL ERKEND LEERBEDRIJF

28 augustus 2015
Op 21 januari 2015 zijn wij door Stichting ECABO officieel erkend als leerbedrijf conform de Wet Educatie en Beroepsonderwijs, artikel 7.2.10 lid 1. Door deze erkenning is BEAR bevoegd om beroepspraktijkvorming voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen. ECABO is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen. Als kenniscentrum(…)
NieuwsMeer lezen

Gewijzigd KOMO-certificaat

28 oktober 2013
Naar aanleiding van de gewijzigde BRL 1704-02 ‘Gevingerlast hout voor niet-dragende toepassingen’ d.d. 29 augustus 2012 heeft er onlangs een toetsing plaatsgevonden op basis van de eisen van de gewijzigde BRL 1704-02. Tot ons genoegen kunnen wij u mededelen dat de resultaten van deze toetsing positief zijn beoordeeld. U kunt(…)
NieuwsMeer lezen

HOUTWERELD TOPLEVERANCIERS 2012

17 december 2012
De winnaars van de jaarlijkse Topleveranciers-wedstrijd zijn bekend! BEAR Optima Wood B.V. feliciteert de zeven Topleveranciers 2012 met hun welverdiende overwinning. Deze zes ondernemingen en één persoon worden bekroond omdat zij zich op uitzonderlijke wijze inzetten voor kwaliteit in de branche. Nancy heeft dankzij de vele stemmen van onze relaties(…)
NieuwsMeer lezen

Persbericht – Villa getuigt van vakmanschap

19 oktober 2012
Houtwereld 20 Nijverdal – De groene omgeving van Bergen, Noord-Holland, is een schitterend particulier woonhuis rijker! BEAR mocht in opdracht van Habraken Houtimport de eiken gevelprofielen vingerlassen. De kwaliteit van de detaillering van het ontwerp is van een dusdanig hoog niveau, dat men van een superresultaat spreekt. Klik hier voor(…)
PersberichtMeer lezen

STEM OP NANCY

19 oktober 2012
In het kader van Houtwereld’s competitie genaamd Houtwereld Topleveranciers 2012 is Nancy Belshof door diverse relaties genomineerd in de categorie Jong Houttalent 2012. Er is nu nog 1 extra stemronde te gaan……Tot en met 16 november kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen. Stem op Nancy!!
NieuwsMeer lezen

Nieuwsbericht BEAR is officieel erkend als leerbedrijf

24 november 2011
Op 13 december 2011 zijn wij door SH&M officieel erkend als leerbedrijf voor de richting en kwalificatie Assistent Houtbranche. SH&M is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de timmer- en meubelindustrie, houthandel en parketbranche. SH&M begeleidt zo’n 3.100 erkende leerbedrijven bij het opleiden van ruim 4.000 leerlingen tot de professionele vakmensen(…)
NieuwsMeer lezen

Nieuwe website online!

24 november 2011
Nieuwe website online! Zoals u heeft kunnen zien heeft onze website een enorme facelift gehad! De oude website was verouderd en deed geen recht meer aan de professionaliteit die Bear Optima Wood wil uitstralen. Het nieuwe ontwerp is in nauwe samenwerking met CDezine tot stand gekomen. De website voorziet uiteraard(…)
NieuwsMeer lezen

Groencertificaat

24 november 2011
WIJ KRIJGEN ER ENERGIE VAN! Per 01.01.2013 gaat BEAR Optima Wood B.V. over op Groene stroom en gas van Reggestroom via Qwint Energie. Bij de productie van duurzame elektriciteit is de uitstoot van CO2 lager dan bij grijze energie, of is er zelfs geen CO2 uitstoot. Er komen bij de(…)
NieuwsMeer lezen
Bear Optima Wood
Rudolf Dieselstraat 31
7442 DR Nijverdal