fbpx

Openstaande vacature INGEVULD

27 september 2018

Administratief / backoffice medewerker M/V (startersfunctie)
32 – 40 uur per week

In verband met recente groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die van aanpakken weet!

Heb je sterke administratieve kwaliteiten maar tegelijk ook commercieel en dienstverlenend inzicht? Sta je stevig in je schoenen? Lees dan verder!

Functie:
Een belangrijke taak binnen onze afdeling is de administratieve verwerking van nieuwe opdrachten van onze klanten. Daarnaast draag je (mede) zorg voor de inkoop van facilitaire producten en diensten, handel je telefoon- en mailverkeer af, sta je collega’s en klanten te woord en besteed je dagelijks tijd aan de administratieve verwerking van verschillende zaken. Een zeer veelzijdige functie waarbij je als een spin in het web een hele centrale, dienstverlenende rol hebt. Je ondersteunt op alle fronten en bent de duizendpoot die niet gemist kan worden!

Functie-eisen:
Tenminste MBO werk- en denkniveau. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Het Microsoft Office Pakket heeft voor jou geen geheimen, je kunt snel en accuraat zaken voorbereiden, uitwerken en/of administreren. Voor deze functie wordt een enthousiaste en proactieve houding gevraagd.

Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten:
* Representatief
* Stressbestendig
* Flexibel
* Betrouwbaar
* Accuraat

Wij bieden:
Een brede, uitdagende functie met veel zelfstandigheid in een jong, enthousiast en ambitieus team. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling en groei van onze medewerkers.

Interesse?
Stuur je CV met foto en motivatie per mail naar info@bearoptimawood.nl t.a.v. mevrouw N. Belshof.

Soort dienstverband: Voltijd

Bear Optima Wood
Rudolf Dieselstraat 31
7442 DR Nijverdal