fbpx

Werken bij Bear Optima Wood

Word jij onze
nieuwe collega?

Bij Bear Optima Wood zijn we continu in beweging, op zoek naar groei en ontwikkeling. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar goede vakmensen en gemotiveerde medewerkers.

Werken bij Bear Optima Wood - Robots
We worden een handje geholpen

Onze robots werken continu door en maken het leven net een beetje makkelijker. Ze zorgen ervoor dat de op maat gemaakte blokken netjes gestapeld worden en naar de vingerlasstraat vervoerd kunnen worden. Handig toch?!

Openstaande vacatures

Meewerkend Voorman

Fulltime

Productiemedewerker

Fulltime

Kameraadschap
We werken in vaste teams van drie personen. “Dit is heel fijn omdat je precies weet wat je aan elkaar hebt, je bouwt echt een band met elkaar op. Doordat je op elkaar bent ingespeeld werk je fijner en sneller. Op vrijdagmiddag aan het einde van de week drinken we gezellig nog even een biertje voordat we het weekend in gaan.
Werken bij Bear Optima Wood - Kameraadschap
Werken bij Bear Optima Wood - Aanpakkers
Aanpakken
“Bij onze vingerlasstraat moeten we de houtblokken in de machine leggen. Soms is dit best zwaar, met het voordeel is dat ik een stuk sterker ben geworden sinds ik dit werk doe. Aan het einde van de dag heb ik echt een voldaan gevoel als we veel werk verzet hebben .”
Moderne apparatuur
Bear Optima Wood heeft meerdere vingerlasstraten uitgerust met moderne apparatuur. Naast het werken met moderne apparatuur is er best wat afwisseling mogelijk binnen je werk, denk aan: zagen, schaven, vingerlassen, vochtmeten, ingangscontrole, laden/ lossen en mogelijke storingen verhelpen.
Werken bij Bear Optima Wood - Modern apparatuur
Werken bij Bear Optima Wood - Kaarsrecht en sterker hout
Kaarsrecht en sterker hout

Hier doen we het met z’n allen voor, kaarsrecht en sterker hout. Je leert werken met verschillende houtsoorten en leert deze steeds beter kennen. Door je ervaring ben je steeds beter instaat de kwaliteit van de productie te kunnen beoordelen, dat is leuk.

Wil jij deel uitmaken van dit leuke team?

Bij Bear Optima Wood doen we het met z’n allen voor kaarsrecht en sterker hout! Wil jij deel uitmaken van dit leuke team, maar is er geen openstaande vacature die bij je past? Maar denk je dat je een toegevoegde waarde kan zijn voor Bear Optima Wood, dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie in te sturen.

Bear Optima Wood
Rudolf Dieselstraat 31
7442 DR Nijverdal