fbpx

Vacature meewerkend voorman

Ben jij een gedreven teamplayer die goed functioneert in een no-nonsense omgeving? 

Wat ga je doen?

Als meewerkend voorman ben jij de spil van de afdeling. Je werkt mee in de operationele processen en zorgt ervoor dat de bewerking van het hardhout, soepel verloopt. Samen met je collega’s ben je daarnaast continu bezig met ‘hoe kan het nog beter’.

Over Bear Optima Wood

Bear Optima Wood is sinds 1996 een specialist in het vingerlassen van hout voor alle belangrijke partijen die met gevingerlast hout werken, zoals houtimporteurs, timmerfabrieken en overige houtverwerkingsbedrijven. Dankzij een uitstekende service, een up-to-date machinepark en een ervaren team medewerkers creëert Bear Optima Wood het optimale gevingerlaste hout voor haar opdrachtgevers. Bear Optima Wood is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende, technisch georiënteerde bedrijven in Noordoost Nederland.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een mbo werk- en denkniveau en een afgeronde technische opleiding;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent sociaal, flexibel, werkt zelfstandig en je hebt oog voor de samenwerking en resultaatgerichtheid van het team;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een geldig heftruckcertificaat en woonachtig in de omgeving van Nijverdal.

Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie in een professionele omgeving bij een dynamische en financieel gezonde organisatie. Binnen Bear Optima Wood en de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is. Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren of meer weten?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nancy Belshof (Adjunct Directeur, telefoonnummer 0548  620 426) Je reactie kun je mailen naar vacature@schoonderwolf.nl

Bear Optima Wood
Rudolf Dieselstraat 31
7442 DR Nijverdal