fbpx

Vacature Productiemedewerker Fulltime

BEN JIJ EEN AANPAKKER DIE GOED FUNCTIONEERT IN EEN NO-NONSENSE OMGEVING EN WIL WERKEN IN EEN OCHTEND,- MIDDAG,- EN AVONDDIENST? 

Wat ga je doen?

In de functie van Productiemedewerker maak je deel uit van ons productieteam dat verantwoordelijk is voor de operationele processen en voor de bewerking van het hardhout.

 

Wie ben jij?
  • Je hebt enige ervaring en affiniteit met techniek;
  • Je bent sociaal, flexibel en werkt zelfstandig;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een geldig heftruckcertificaat.

 

Wat bieden wij?

In de vacature Productiemedewerker bieden wij een veelzijdige en zelfstandige functie in een professionele omgeving bij een dynamische en financieel gezonde organisatie. Binnen Bear Optima Wood en de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is. Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren of meer weten?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met:

Nancy Belshof ( Adjunct Directeur )
Tel.
0548 – 620426

Je reactie kun je mailen naar:
vacature@schoonderwolf.nl

Werken bij Bear Optima Wood - Aanpakken

Over Bear Optima Wood

Bear Optima Wood is sinds 1996 een specialist in het vingerlassen van hout voor alle belangrijke partijen die met gevingerlast hout werken, zoals houtimporteurs, timmerfabrieken en overige houtverwerkingsbedrijven. Dankzij een uitstekende service, een up-to-date machinepark en een ervaren team medewerkers creëert Bear Optima Wood het optimale gevingerlaste hout voor haar opdrachtgevers. Bear Optima Wood is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende, technisch georiënteerde bedrijven in Noord-Oost Nederland.

Bear Optima Wood
Rudolf Dieselstraat 31
7442 DR Nijverdal