fbpx

Service, transport en opslag

Transport vormt vaak ‘de lijm’ van een onderneming. Het is het middel waarmee verschillende processen op elkaar worden afgestemd. Een goed gevoerd transportbeleid binnen de onderneming zorgt voor rust en controle. Heeft u geen tijd om het transport te regelen? Wij zorgen er graag voor. Per order wordt er gekeken wat de beste en meest efficiënte transport mogelijkheid is.

Onze transportpartners zijn betrouwbaar, hebben een nationaal bereik, en hanteren een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ongeacht of u het transport zelf regelt of aan ons uitbesteedt: als het transport voor de onderneming goed voor elkaar is, mondt dit uit in een mooie kostenbesparing. De verschillende bedrijfsprocessen zijn beter op elkaar af te stemmen en als goederen op tijd worden afgehaald blijven ze minder lang op voorraad, waardoor uw voorraadkosten omlaag gaan.
Onvoldoende opslag capaciteit om uw gevingerlaste partij op te halen? Geen probleem, bij ons mag u het kosteloos (tijdelijk) laten staan. En met ons nieuwe BEARonline systeem wordt uw voorraad beheren nóg makkelijker! Heeft u vragen of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn, neemt u dan gerust contact met ons op.
Bear Optima Wood
Rudolf Dieselstraat 31
7442 DR Nijverdal