fbpx

Vingerlassen

Heeft u ook onnodig veel gevingerlast hout op vooraad staan? Dit is vanaf nu niet meer nodig. Wij bieden u het JIT vingerlassen!

Wat is Just in Time vingerlassen

Just in Time (JIT) is gebaseerd op de volgende pijlers: Toegevoegde waarde voor de klanten, lage voorraden, hoge productie efficiency en uitstekende productkwaliteit. De bedoeling hierachter is om levering en productie zodanig op elkaar af te stemmen dat er nauwelijks tot geen voorraden ruw materiaal in uw bedrijf nodig zijn. De leveringen gebeuren precies op tijd, dus er hoeft niets te worden opgeslagen. Dit zorgt uiteindelijk voor het wegvallen van de onnodige voorraad- én vingerlaskosten en alle andere daar bij optredende kosten.

Om Just in time goed te laten verlopen hebben wij een nieuw software systeem laten ontwikkelen: BEARonline. Door middel van dit systeem kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw actuele voorraad gereed produkt bij ons inzien. Ook de logistiek is goed geregeld. We werken met vaste transportpartners, waarmee we een jarenlange relatie hebben. Kortom, we hebben de regie strak in handen, zodat we ons einddoel kunnen halen: het gevingerlaste hout op tijd bij uw klant afleveren.

Bekijk hier ons productblad gevingerlast hardhout.

Bear Optima Wood
Rudolf Dieselstraat 31
7442 DR Nijverdal